Kulis: Cumhurbaşkanı Erdoğan süreç için tarih verdi

Kulis: Cumhurbaşkanı Erdoğan süreç için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın silah bırakma süreciyle ilgili "iki haftaya neteleşir" dediği ve milletvekillerine sürecin anlatılması için talimat verdiği belirtildi.

Kısa Dalga - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisi AKP'nin milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Türkiye'nin haberine göre Erdoğan vekillere sürecin iki hafta içinde neteleşeceğini söyledi.

Haberde Erdoğan'ın milletvekillerine süreci daha iyi anlatmaları için talimat verdiği belirtilerek "Cumhur İttifakı olarak, birlik beraberlik içerisinde memleketimizin sorunlarını çözmeye gayret edeceğiz. Ne şehit yakınlarını ne de gazileri rencide edecek hiçbir davranış içinde olmayız. İki hafta içinde süreç netleşecek. Siz de sürece katkı verin vatandaşa sahada süreci iyi anlatın” dediği kaydedildi.

Kaynak:Türkiye Gazetesi, Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.