MHP'li Sorgun Belediye Başkanı istifa etti
Kısa Dalga - Yozgat'ın Sorgun ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, başkanlık görevine bağımsız olarak devam edeceğini duyurdu.
Görevine bağımsız devam edecek
Ekinci, istifasıyla ilgili "Son günlerde yaşanan gelişmelerin partime, camiama ve yıllardır yol yürüdüğüm dava arkadaşlarıma zarar vermemesi adına önemli bir karar almış bulunuyorum" dedi.
MHP'nin Genel Merkezi'nden de konuya ilişkin bir bilgilendirme yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz tarafından yapılan açıklamada, "Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, parti ilke ve politikalarımızla bağdaşmayan davranışları nedeniyle belediye başkanları listemizden düşürülmüştür" denildi.
Bayrampaşa'da başkan vekili seçimi kuraya kaldı, CHP adayı seçildi
Kaynak:Alıntı: Halk TV
Abone Ol
İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

