MHP’li vekilden gazeteci İsmail Arı'ya tutuklama istemi

MHP’li vekilden gazeteci İsmail Arı'ya tutuklama istemi
MHP Milletvekili Levent Uysal’ın şikayetiyle defalarca ifade veren İsmail Arı, "Şimdi de suç örgütü kurduğumu iddia edip tutuklanmamı istemiş" dedi.

Kısa Dalga - MHP Milletvekili Levent Uysal, BirGün gazetesi muhabiri İsmail Arı yaptığı haberler nedeniyle tekrar dava açtı ve Arı'nın tutuklanmasını istedi.

Gazeteci İsmail Arı, sosyal medya hesabından MHP Milletvekili Uysal’a "Kumpas mı kuruyorsunuz?" diye sordu.

'Suç örgütü kurduğumu iddia edip tutuklanmamı istemiş'

Arı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"MHP Milletvekili Levent Uysal’ın şikâyetiyle sanırım 8 veya 9’uncu defa ifade verdim. Şimdi de suç örgütü kurduğumu iddia edip tutuklanmamı istemiş.

Ben gazeteciyim! Benim işim suç örgütü kurmak değil suç örgütlerinin, çetelerin haberini yapmak. Kumpas mı kuruyorsunuz?"

ekran-resmi-2025-02-05-16-28-16.png

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.