Özel: Ülkenin yeraltındaki emeğini, yer üstünde hak ettiği değere kavuşturacağız

Özel: Ülkenin yeraltındaki emeğini, yer üstünde hak ettiği değere kavuşturacağız
Özgür Özel, "Bu ülkenin yeraltındaki emeğini, yer üstünde hak ettiği değere kavuşturacağız. İşçiler insanca ücretlerle, güven içinde çalışacak" dedi.

Kısa Dalga - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Özel, şunları kaydetti:

"'Her gün yeni ağızlar eklendi ağızlarına, yeni yollarla tanıştı ayakları, her gün yeni kabuklar çatladı, yeni kulaklar işitmeye başladı söylediklerini,
Bir kent oldular sonunda ve adını değiştirdiler ülkenin.' 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde maden şehitlerimizi rahmetle anıyor; tüm maden emekçilerimizi saygıyla selamlıyorum.

Bu ülkenin yeraltındaki emeğini, yer üstünde hak ettiği değere kavuşturacağız. İşçiler insanca ücretlerle, güven içinde çalışacak, para hırsına kurban edilmeyecek. Çok olacağız ve kaderini değiştireceğiz bu ülkenin!"

g7ungehxeaasnnb.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.