Özgür Özel’den Akın Gürlek’e ağır suçlamalar

Özgür Özel’den Akın Gürlek’e ağır suçlamalar
Özgür Özel, "Akın Gürlek'in 87 yıl boyunca alacağı bütün maaşları harcamayıp biriktirip verse alabileceği bir lüks yatla gezdiğini biliyorum. İspatı elimde inkar etmesini bekliyorum" dedi.

Kısa Dalga - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda yaptığı açıklamada İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e sert ifadelerle yüklendi ve bazı soruları gündeme getirdi.

Yat ve boğazda tahsis edilen ev iddiası

Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile CHP’li belediyelere yönelik soruşturmaları ve birçok siyasi davayı yürütmekle suçlanan Akın Gürlek’e şunları söyledi:

"Akın Gürlek'in 87 yıl boyunca alacağı bütün maaşları harcamayıp biriktirip verse alabileceği bir lüks yatla gezdiğini biliyorum. İspatı elimde inkar etmesini bekliyorum.

Akın Gürlek'in korunması gereken kültür varlığı olarak geçen Maliye Hazinesi'ne kayıtlı İstanbul Boğaziçi bölgesinde imar mevzuatına aykırı ekleri var diye tutanak tutulmuş bir yerin kendisine tahsis edildiğini, aşırı lüks döşendiğini kurşun geçirmez camlarla donatıldığını projede olmayan havuz yapıldığını yakınları, korumaları, şoförleri için kaçak müştemilat inşaatı yapıldığını biliyorum. İnkar etsin açıklamayı bekliyorum. Hodri meydan!"

Kaynak:Haber Merkezi

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.