1 dizi daha finalden pençesini kurtaramadı! İddialı FOX TV dizisi sona eriyor

1 dizi daha finalden pençesini kurtaramadı! İddialı FOX TV dizisi sona eriyor
Saner Ayar’ın yapımcılığını üstlendiği O3 Medya imzalı Adım Farah final yapan diziler kervanına katıldı. Dizi apar topar ekrana veda ediyor

Adım Farah dizisinin final yapacağı iddiası doğru çıktı. Gazeteci Sadık Şimşek tarafından aktarılan haberde ''Adım Farah'' dizisinin sezon sonuna kadar devam etmeyeceği öne sürülmüştü. O iddia doğru çıktı ve FOX TV'nin büyük umutlarla ekrana getirdiği dizisi final yapıyor.

adim-farah-dizisi.jpg

Recai Karagöz ile Adem Demir’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Adım Farah dizisinin sıkı takipçilerini hayal kırıklığına uğratan bir haber geldi. Toprak Karaoğlu ve Seda Çalışır Karaoğlu’nun senaryosunu yazdığı Adım Farah projesi reyting savaşında yenik düştü.

YAYIN GÜNÜ DEĞİŞMİŞTİ BU BİLE YETERLİ OLMADI

Yayın gününün değiştirilmesine rağmen reytinglerde umduğunu bulamayan Adım Farah’ın yayından kaldırılmasına karar verildi. 1 Mart tarihinden beri Fox TV ekranında varlık gösteren projenin yayın macerasının sona ereceği tarih netlik kazandı. Engin Akyürek’in ‘Tahir Lekesiz’, Demet Özdemir’in ‘Farah Erşadi Lekesiz’ ve Feyyaz Duman’ın ise ‘Behnam Azadi’ karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Adım Farah’ın 27.bölümde izleyenlere elveda diyecek.

t25-adim-farah-dizisinin-yayi-199.jpg

Adım Farah, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 1 Mart 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Recai Karagöz ve Adem Demir'in üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç, Cenk Boğatur, Toprak Karaoğlu ve Seda Çalışır Karaoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir.

Yaşam