"128 milyar dolar nerede?" pankartını MHP'li Mutlu evine astı

"128 milyar dolar nerede?" pankartını MHP'li Mutlu evine astı
MHP'li Yurdadoğ Mutlu evinin dışına "128 milyar dolar nerede? Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" yazılı pankart astı. Pankartı polis "hakkında soruşturma var" diyerek kaldırdı.

CHP'nin başlattığı Merkez Bankası'nın döviz rezervleri hakkındaki sorusu  "128 milyar dolar nerede?" kampanyasına bu kez de MHP'li bir isim katıldı. MHP'li Yurdadoğ Mutlu evinin dışına "128 milyar dolar nerede? Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" yazılı pankart astı. 

ODA TV'nin haberine göre , İzmir'in Torbalı ilçesinde 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin adayı olan, bir dönem MHP İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Yurdadoğ Mutlu'nun evinin dışına astığı "128 milyar dolar nerede? Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" yazılı pankart, polis ekiplerince kaldırıldı. Emniyete götürülen Mutlu hakkında işlem yapıldı.

MHP'nin Torbalı'daki etkin isimlerinden, bu partide belediye başkan adaylığı ve ilçe başkanlığı yapan Yurdadoğ Mutlu, bugün sabah saatlerinde Sadık İleri Bulvarı'nda evinin dışına bir Türk bayrağı ile ‘128 milyar dolar nerede? Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ pankartı astı. Birkaç saat asılı kalan pankarta öğle saatlerinde polis ekipleri müdahale etti.

Gündem