'1,5 senedir maaş alamadım' diyen Erol Bulut'tan düzeltme: Yanlış anlaşıldım

'1,5 senedir maaş alamadım' diyen Erol Bulut'tan düzeltme: Yanlış anlaşıldım
Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "1,5 senedir maaşımı alamadım" sözünün kendi peşinatıyla ilgili olduğunu söyledi.

Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK, sahasında Konyaspor'u normal süresi 0-0, uzatma bölümü ise 1-1 sona eren karşılaşmada penaltılar sonucunda 8-7 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Mücadelenin ardından Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe maçı sonrasındaki maaş açıklamasını yanlış dile getirdiğini ifade etti. Bulut, peşinatıyla ilgili konuşacağını ancak 'maaş' dediğini belirtti.

Bulut, konuyla ilgili şunları söyledi: "Fenerbahçe maçından sonra düzenlenen basın toplantısında ödemelerle ilgili yaptığım açıklama vardı. Yanlış dile getirdim. 1,5 senedir maaşımı kulübün bana ödemediğiyle ilgili... O doğru değil. Benim tarafımdan yanlış ifade edildi. Kendi peşinatımla ilgiliydi. Yanlış anlaşıldığım için kusura bakmasınlar. Aslında ben akabinde açıklamayı yaptım ama öndeki cümlem kullanılmış. Peşinatım ile ilgili olacaktı maaş dedim o yüzden kusura bakmasınlar." (DHA)

Spor