Parkta çıkan kavgada 19 yaşındaki genç öldürüldü

Parkta çıkan kavgada 19 yaşındaki genç öldürüldü
Arnavutköy'de parkta çıkan bıçaklı kavgada 19 yaşındaki Sait Ç. hayatını kaybetti. Olay sonrası, ölen gencin yakınları, şüphelinin oturduğu eve silah ve havai fişeklerle saldırdı. Sokakta toplanan çok sayıda kişi, şüpheliye ait olduğu ileri sürülen otomobile de parçaladı.

İstanbul'da Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde dün akşam saatlerindeiki  grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra bıçakların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. 
Kavgada  19 yaşındaki Sait Ç. ile 24 yaşındaki ağabeyi Murat Ç. aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.  Tedavi altına alınan kardeşlerden Sait Ç. hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Murat Ç.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sait Ç.'nin hayatını kaybettiği haberini alan yakınları da hastaneye akın etti.  

ÖLDÜRÜLEN GENCİN YAKINLARI ŞÜPHELİNİN EVİNE ATEŞ AÇTI

Olay sonrası, ölen gencin yakınları, şüphelinin oturduğu eve silah ve havai fişeklerle saldırdı. Sokakta toplanan çok sayıda kişi, şüpheliye ait olduğu ileri sürülen otomobile de parçaladı. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Bölgede yoğun güvenlik önlemleri devam ederken, polis, olaya karıştığı düşünülen 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler sorgulanmak üzere Arnavutköy Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (DHA)

Gündem