32 yerinden bıçaklanmıştı, youtuberdan ilk paylaşım: Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım

32 yerinden bıçaklanmıştı, youtuberdan ilk paylaşım: Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım
ÜSKÜDAR'da eşi Yunus Yıldırım tarafından 32 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan yüksek mimar ve youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, sosyal medya...

Üsküdar'da eşi Yunus Yıldırım tarafından 32 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan yüksek mimar ve youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, sosyal medya hesabından günler sonra paylaşım yaptı.

Olay 4 Ağustos'ta Üsküdar'da yaşandı. Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım, aralarında şiddetli geçimsizlik olan eşi Yunus Yıldırım ile tartışmaya başladı.

Veziroğlu tartışma sırasında eşi Yunus Yıldırım tarafından yatak odasında 32 yerinden bıçaklandı.

Polisi arayarak eşini bıçakladığını söyleyen Yunus Yıldırım, polis ekipleri tarafından yakalandı, ardından da çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Merve Veziroğlu Yıldırım ise tedavi altına alındı. Genç kadın, günler sonra tedavisinin devam ettiği hastane odasından paylaşım yaptı.

Son paylaşımını 30 Temmuz'da yapan Veziroğlu Yıldırım, paylaşımına elinin fotoğrafını koydu. Sağlık durumunu da anlatan genç kadın, "Dualarınız ve sevginiz bana ulaştı. Çok teşekkür ederim. Mucizevi bir şekilde hayatta kaldım. Eskisi gibi olmam zaman alacak. Ölümle yaşam arasındayken beni toplayıp hayata kazandıran Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin mükemmel doktorları, hemşireleri ve bütün sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsem az. Size anlatmak istediğim çok şey var, biraz toparlanayım. Ameliyatım için dualarınızı bekliyorum güzel kalpli insanlar, sevgiyle " ifadelerini kullandı.

Merve Veziroğlu Yıldırım ameliyat olacağını da belirtti. (DHA)

Kadın