4. kattan düşerek hayatını kaybetti: Kübra Ece'nin şüpheli ölümünde 7 kişi gözaltında

4. kattan düşerek hayatını kaybetti: Kübra Ece'nin şüpheli ölümünde 7 kişi gözaltında
Televizyon programıyla ünlenen Kübra Ece (30) Avcılar'da hayatını kaybetti.  Binanın 4'üncü kattan düştüğü öne sürülen Ece'nin ölümüyle ilgili evde bulunan 7 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Avcılar Gümüşpala Mahallesi'ndeki binanın 4'üncü katından  05.00 sıralarında Kübra Ece'nin düştüğü öne sürüldü. Olay yerine ambulans istendi. Sevk edilen ambulanstaki görevliler ağır yaralı Kübra Ece'yi aynı mahallede bulunan Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak  Kübra Ece hastanede hayatını kaybetti.   Olay sırasında evde bulunan Mikail Ö.,  Hami A., Mehmet Emre Ş., Mahmut Emir Ş.,  Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş. ve Brezilya doğumlu Luizia Marina R.C.'yi Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alındı. Kübra Ece, TRT 1 ekranlarında yayınlanan bir yarışma programıyla tanınıyordu. 

KUZENİ KONUŞTU

Kuzeni İbrahim Sunar, "Bu olayın peşini kesinlikle bırakmayacağız" dedi. Sunar, şunları anlattı: "Biz sadece çok yakın bir arkadaşının doğum gününe gittiğini biliyoruz. Doğum gününü kutluyorlar eve geliyorlar. Daha sonra ne olduysa, telefon mu geldi haber mi geldi bilmiyorum çıkıp olayın yaşandığı eve gidiyorlar. Ondan sonrasını biz de bilmiyoruz." (DHA)

Gündem