50 yaşına giren Heidi Klum kilosunu ve günlük diyetini açıkladı

50 yaşına giren Heidi Klum kilosunu ve günlük diyetini açıkladı
Ünlü model Heidi Klum, hayranlarından gelen soruları yanıtlarken hem kilosunu hem de uyguladığı diyeti söyledi. Klum ayrıca kendinden 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz ile aralarındaki yaş farkına dair düşüncesini de açıkladı.

Nlife'ın derlediği bilgilere göre; dünyaca ünlü Alman model ve sunucu Heidi Klum, kilosu ve kilosunu nasıl koruduğuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Bir takipçisinin "Kaç kilosunuz?" sorusuna, tartıya çıktığını gösteren fotoğrafla yanıt veren Klum, 62,5 kilo olduğunu açıkladı.

Bir başka takipçisinin de uyguladığı diyeti sorması üzerine ünlü model, günde 900 kalori aldığını söyledi. Düşük kalorili kahvaltısında tavuk suyunda pişen üç yumurta olduğunu da belirtti.

Genç eşine dair 'Annesi gibi hissetmiyor musunuz' sorusu

Kilo ve diyet sorularının ardından, Heidi Klum deyince ilk akla gelenlerden biri olan, kendisinden 17 yaş küçük Tom Kaulitz ile evliliği hakkında soru geldi. Bir takipçisi Klum'a, "Tom'un annesi gibi hissetmiyor musunuz, yoksa yaş sorun değil mi?" diye sordu.

resim-2023-08-23-185352984.png

Klum da, "Doğrusu sadece insanlar bana bunu sorduğunda fark ediyorum" diye yanıt verdi.

Heidi Klum ve ünlü müzik grubu Tokio Hotel’in gitaristi Tom Kaulitz, Aralık 2018’de nişanlandı, Şubat 2019’da gizli bir törenle evlendi.

Seal ile evliliğini sonlandırmıştı

Tom Kaulitz, Heidi Klum’un üçüncü eşi. Klum daha önce 1997-2002 yılları arasında Ric Pipino ile, 2005-2014 yılları arasında ise bir başka ünlü müzisyen Seal ile evliydi. Çiftin 17 yaşında Henry, 16 yaşında Johan ve 13 yaşında Lou adında üç oğlu var.

Klum’un ayrıca eski sevgilisi, ünlü iş insanı Flavio Briatore'den de 19 yaşında Leni adında bir kızı var. Ancak Leni, annesinin eski eşi Seal tarafından büyütüldü ve annesinin soyadı olan Klum’u kullanıyor ve o da 17 yaşından beri modellik yapıyor.

Tom Kaulitz de 2015'ten 2018'e kadar Ria Sommerfeld ile evliydi, ancak çiftin çocukları olmadı.

Kültür Sanat