7 yaşındaki çocuk kömürlükte ölü bulundu, babası gözaltında

7 yaşındaki çocuk kömürlükte ölü bulundu, babası gözaltında
Batman'da 7 yaşındaki A.A.'nın teyzesine ait kömürlükte cesedi bulundu. Babası Ö.F.A. şüpheli olarak otogarda İstanbul'a giden otobüste yakalandı.

Batman'da bir ömürlükte 7 yaşındaki A.A.'nın cesedinin bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polisin yaptığı araştırmada şüpheli olarak aranan babası Ö.F.A ise otogarda İstanbul'a hareket eden bir otobüste yakalanarak gözaltına alındı.

Eşi M.A.'nın bir süre önce Ö.F.A.'ya boşanma davası açtığı ve babasının Batman'daki evine geldiği öğrenildi .Şüpheli Ö.F. A.'nın da yaklaşık 2 hafta önce İstanbul'dan Batman'a geldiği ve ablasının evinde kaldığı belirlendi. 2 gün önce de Ö.F.A.'nın kızını bir süre kendisinde kalması için yanına alarak vakit geçirdiği kaydedildi.

Ö.F.A.'nın 29 Ocak tarihinde şehirlerarası bir yolcu otobüsü firmasına, 30 Ocak Pazartesi günü saat 12.00'de İstanbul'a hareket edecek olan otobüs için rezervasyon yaptırdığı da ortaya çıktı. Ö.F.A.'nın Diyarbakır'da otobüste yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. (DHA)

Gündem