8 aylık hamile eşini öldürüp, 2 yaşındaki kızını alıp kaçan Ramazan Menek tutuklandı

8 aylık hamile eşini öldürüp, 2 yaşındaki kızını alıp kaçan Ramazan Menek tutuklandı
Konya’da dün eşi Ramazan Menek (22) tarafından bıçaklanarak Tuba Menek’in (23) 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Menek tutuklanırken, 2 yaşındaki kızı da korumaya alındı.
Konya’da dün evli olduğu Tuba Menek'i bıçaklayarak öldüren, 2 yaşındaki kızlarını alarak kaçan  Ramazan Menek eve geri gelince polis ekipleri tarafından yakalandı.
Katil zanlısı Ramazan Menek çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, kızı da devlet  korumasına alınıp çocuk yuvasına götürüldü.

Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Karaaslan Sokak’ta meydana geldi. 3 gün önce cezaevinden tahliye olan Ramazan Menek, sekiz aylık hamile olan eşi Tuba Menek’in evine geldi.  Menek, eşi Tuba Menek’e bıçakla saldırarak öldürdü. Ramazan Menek, oturma odasındaki 2 yaşındaki kızlarını  alarak evden kaçtı.

3 GÜN ÖNCE TAHLİYE EDİLMİŞTİ 

Ramazan Menek’in ocak ayında da Tuba Menek’i bacağından bıçakla yaraladığı, olaydan sonra da tutuklandığı ortaya çıktı. Geçen sürede görülen 2 duruşmada Tuba Menek’in çocuklarının babasız kalmaması için şikayetini geri çektiği, bunun üzerine de Ramazan Menek’in 3 gün önce tahliye edildiği belirtildi.

Konya Şehir Hastanesi’nde otopsisi tamamlanan Tuba Menek'in cenazesi ise kılınan namazın ardından toprağa verildi. (DHA)

Gündem