8 aylık hamileyken şiddet gören kadın bebeğini kaybetti

8 aylık hamileyken şiddet gören kadın bebeğini kaybetti
Eskişehir'de evli olduğu erkek tarafından şiddet gören 8 aylık hamile F.N. aldığı darbeler sonucunda erken doğum yaptı. Bebek doğumdan bir saat sonra hayatını kaybetti. F.N.'nin 2 yıl önce de 4 aylık hamileyken gördüğü şiddet sonucu düşük yaptığı ortaya çıktı.

DHA'nın haberine göre Eskişehir’in Odunpazası ilçesinde 31 yaşındaki Nasrullah N. İsimli erkek, 8 aylık hamile eşi F.N.’ye şiddet uyguladı. Aldığı darbeler sonucunda erken doğum yapan 33 yaşındaki F.N.’nin bebeği, doğumdan bir saat sonra hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, ilk müdahale sonrası F.N.’yi Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Polise ifade veren F.N., eşinin karnını tekmeleyerek darp ettiğini, bu nedenle erken doğum yaptığını ve bebeğinin öldüğünü söyledi. Kısa süre içerisinde yakalanan Nasrullah N., işlemler sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 yıl önce de şiddet sonucu düşük yapmış

Nasrullah N.'nin 2 yıl önce de 4 aylık hamile eşi F.N.'yi darp ederek düşük yapmasına neden olduğu ortaya çıktı. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kadın