92 yaşındaki medya devi Murdoch 6. kez nişanlandı

92 yaşındaki medya devi Murdoch 6. kez nişanlandı
Medya patronu Rupert Murdoch, 92 yaşında altıncı kez nişanladı. Daha önce 4 evlilik yapan Murdoch gelecek yaz nikah masasına oturacak.

Avustralya kökenli ABD’li medya patronu Rupert Murdoch yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

92 yaşındaki Murdoch, Rus asıllı bilim insanı Elena Zhukova ile nişanlandı. Emekli olan moleküler biyolog Zhukova, 67 yaşında.

Çiftin birkaç aydır görüştüğü ve gelecek yaz evleneceği belirtildi. Çift, Murdoch'ın Kaliforniya Moraga'daki bağında dünyaevine girecek.

Nlife'ın yer verdiği bilgilere göre; Murdoch ile Zhukova'nın, medya patronunu eski eşi Wendi Deng'in ev sahipliği yaptığı bir aile buluşmasında tanıştığı belirtildi. Murdoch ile Dengi 14 yıl evli kaldı ve 2013'te ayrılma kararı aldı.

Murdoch geçtiğimiz yıl aralarında Fox ve Skynews gibi ünlü TV kanallarının bulunduğu News Corporation şirketindeki görevini bırakmıştı.

Medya patronu son olara Ann Lesley Smith ile nişanlanmıştı ancak çift iki hafta sonra geçtiğimiz yıl nisan ayında ayrılma kararı aldı.

Murdoch daha önce 4 kez nikah masasını oturdu.

Murdoch'ın eski ilişkileri

Rupert Murdoch; 1956'dan 1967'ye kadar Avustralyalı uçuş görevlisi Patricia Booker ile 1967'den 1999'a kadar İskoç asıllı gazeteci Anna Mann ile 1999'dan 2013'e kadar da Çin doğumlu girişimci Wendi Deng ile evliydi. Murdoch, son eşi ünlü eski model Jerry Hall’dan 2022 yılında ayrıldı.

Murdoch'un önceki evliliklerinden altı çocuğu var: İlk eşi Patricia Booker'dan şimdi 64 yaşındaki kızı Prudence MacLeod, 53 yaşındaki kızı Elisabeth ve 50 yaşındaki oğulları Lachlan ve ikinci eşi Anna Mann'dan 49 yaşındaki James ve 21 yaşındaki olan kızı Grace; üçüncü eşi Wendi Deng'den 19 yaşında Chloe adlı çocukları var. (Kısa Dalga)

Magazin