ABD Büyükelçiliği Çukurambar’daki yeni binasına taşındı

ABD Büyükelçiliği Çukurambar’daki yeni binasına taşındı
Vize başvurularında uzun bekleme sürelerinden şikâyet edilen bir dönemde, ABD Büyükelçiliği Ankara'daki yeni binasına taşındı. Büyükelçi Jeffry L. Flake, "Vize başvurusunda bulunanları yeni binamızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız" dedi.

ABD Büyükelçiliği, Türkiye'den vize başvurularında uzun bekleme sürelerinin şikâyete yol açtığı bir dönemde Ankara Çukurambar’daki yeni binasına taşındı. ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake, "Vize başvurusunda bulunanları yeni binamızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız” dedi. Elçilikten daha önceden yapılan açıklamada, binanın taşınması sonrası vize başvurularına yanıt verme süresinin hızlanacağı belirtilmişti.

Açılış törenine eşi Cheryl Flake ile katılan JEff Flake, yeni binadaki göndere ABD bayrağının çekilmesi sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Yeni yerleşkemizin resmi açılışını gerçekleştirmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Yeni hizmet binamız, en yüksek düzeyde verimlilik ve sürdürülebilirlik standartlarıyla inşa edilmiş tamamıyla modern bir bina. Ayrıca Türk muhataplarımızı, ortaklarımızı ve vize başvurusunda bulunanları yeni binamızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.” (ANKA)

Dünya