Abdurrahman Dilipak'tan Devlet Bahçeli'ye '15 Temmuz' yanıtı

Abdurrahman Dilipak'tan Devlet Bahçeli'ye '15 Temmuz' yanıtı
Devlet Bahçeli’nin, 'ispat etmezse, namerttir' sözlerinin hedefinde yer alan Abdurrahman Dilipak’tan, MHP liderine yanıt geldi. Dilipak, “Hakaretvari konuşanlara bugünkü yazımı okumalarını tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

Muhafazakar yazar Abdurrahman Dilipak, "Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntıları ile biliyordu" sözleri nedeniyle kendisine tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, "Ben bildiklerimle ilgili, savcıların zaten bildiği konuları devletimizin savcılarına tekrar anlatabilirim" cevabını verdi.

Bahçeli'ye isim vermeden verdiği yanıtında Dilipak, "Ben bildiklerimle ilgili, savcıların zaten bildiği konuları devletimizin savcılarına tekrar anlatabilirim. Ayrıca hakaretvari konuşanlara bugünkü yazımı okumalarını tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

'Birileri ayıklanmış ve bu olay bahane edilerek darbeyi bastırma operasyonun ötesin de bir karşı operasyon yapılmış'

Dilipak, bir diğer paylaşımında köşe yazısını paylaştı. Dilipak, yazısında, "Sözümde bir yanlış ya da saldırı yok. FETÖ bir darbeye kalkıştı ve devlet, devlet olmanın gereği daha önceden bunu biliyordu. “Bırakalım harekete geçsinler ve biz de onları suçüstü edelim dediler” diye düşünüyordum işin içine başka stratejiler girmiş, birileri ayıklanmış ve bu olay bahane edilerek darbeyi bastırma operasyonun ötesin de bir karşı operasyon yapılmış" dedi.

Bahçeli ne demişti?

İslamcı yazar Abdurrahman Dilipak’ın AKP'nin 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimini 4 ay öncesinden bütün ayrıntılarıyla bildiği iddiasına da ateş püskürdü. Bahçeli, "Bu şahıs iddialarının ispatını yapmazsa, şerefli bir Türk savcısının huzurunda yazdıklarını tevsik etmezse dünyanın en namert insanıdır. FETÖ’nün propagandasına çanak tutulması, 15 Temmuz’a tiyatro denilmesi alçaklığın dibidir" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem