Acun Ilıcalı: Avrupa maçlarından zarar ediyorduk, TRT'yi kutlarım

Acun Ilıcalı: Avrupa maçlarından zarar ediyorduk, TRT'yi kutlarım
Acun Ilıcalı, sahibi olduğu EXXEN'de yayınladığı Avrupa Kupaları maçlarında ciddi zarar ettiğini duyurdu. Ilıcalı, yeni ihalede düşük bir teklif verdiğini söyleyerek kazanan TRT'yi tebrik etti.

Acun Ilıcalı, EXXEN platformunda yayınladığı Avrupa kupası maçlarında ciddi zarar ettiğini Beyaz TV'ye açıkladı. Ilıcalı, ihalede düşük bir teklif verdiğini belirterek TRT'yi tebrik etti. Ayrıca, TRT'nin açık kanaldan yayın yapmayı düşündüğünü belirtti.

Beyaz TV'ye verdiği röportajda Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi'nde son üç yılda önemli bir zararın söz konusu olduğunu ve bu konuda büyük bir hevesle olmadıklarını belirtti. Ilıcalı, düşük bir teklif verdiklerini söyleyerek ihaleyi kazanan TRT'yi tebrik etti.

Ilıcalı'nın açıklamalarına göre, TRT'nin ihaleyi kazanmasının ardında düşük teklifin etkisi olduğu anlaşılıyor. Ilıcalı, TRT'nin yeni platformlarını tanıtmak istediklerini ve bu nedenle düşük bir teklif yaptıklarını ifade etti.

Ayrıca, Ilıcalı, TRT'nin açık kanaldan yayın yapmayı düşündüğünü belirtti. Kendisinin bu konuda bir gücü olmadığını söyleyen Ilıcalı, futbolseverler için açık kanaldan yayın yapmanın olumlu bir gelişme olacağını ifade etti. (Kısa Dalga)

Gündem