Acun Ilıcalı, bahsettiği dünya yıldızını açıkladı: Ronaldinho, Survivor'a gidiyor

Acun Ilıcalı, bahsettiği dünya yıldızını açıkladı: Ronaldinho, Survivor'a gidiyor
Yapımcı Acun Ilıcalı Survivor All Star'e Acun Ilıcalı, yeni bir ismin katılacağını duyurdu. Dünyaca ünlü futbolcunun -kim olduğu belli oldu.

Survivor All Star'da, yapımcı Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla izleyenleri meraklandırmıştı. Ilıcalı, dünyaca ünlü futbolcu diyerek açıkladığı ismin Ronaldinho olduğunu duyurdu.

Survivor All Star'da ilk ipucunu veren Acun Ilıcalı, gelecek kişinin dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu söylemişti. Ilıcalı şu ifadeleri kullanmıştı:

"Geçen bir arkadaşım aradı ‘geleyim mi?’ dedi, 'gel' dedim. ‘Sercanların takımı iyi, oynayalım’ dedim. O da sağ olsun kırmadı, gelecek"

Bir dönem Bursaspor ve Galatasaray formaları giyen Sercan Yıldırım'ın “Abi çok merak ettim" demesi üzerine Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncu..." demişti.

Acun Ilıcalı, Survivor'a Ronaldinho'nun katılacağını açıkladı. Ilıcalı, "Ronaldinho ile birkaç yıldır görüşüyoruz. Geçtiğimiz ay da bizim ofise geldi. Biraz sohbet ettik. Bizim yaptığımız işleri takip ediyor. Ona teklifte bulunup Survivor'da ayak voleybolu oynayalım, ne dersin dedim. Mest oldu hemen. Ve dünyanın en büyük futbolcuları arasında olan Ronaldinho yarın sizlerle birlikte olacak." ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem