Adalet Bakanı Bozdağ: HDP'nin bu kadar dışlanmayı göze alıp, size göz kırpmalarını beklemeyin

Adalet Bakanı Bozdağ: HDP'nin bu kadar dışlanmayı göze alıp, size göz kırpmalarını beklemeyin
Adalet Bakanı: HDP'nin oy vermemesi dahilinde Millet İttifakı'nın kazanması gözükmüyor. İstanbul seçimleri ortada. HDP saf dışı kaldığında gerçek ortada. HDP'nin bu kadar dışlanmayı göze alıp, size göz kırpmalarını beklemeyin. Sizinle yan yana olmaktan çekiniyorlar.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Bizim 2023 seçimlerindeki mücadelemiz sadece 7’li masadakilerle değil, bilesiniz. Hem ABD ile hem AB ile hem de onlarla beraber düşünen isimde vererek söylüyorum bütün güçlerle vereceğimiz bir seçim mücadelesidir" dedi.

Çiçekdağı ilçesinde dün düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılan Bekir Bozdağ, şöyle konuştu:

"7'li masa da İYİ Parti 'HDP ile bizi yan yana koyamazsınız' diyor. CHP iş birliğini sıkı tutmaya özen ve gayret gözüküyor. Acaba bizlerin bilmediği bir anlaşma mı var? Toplam oyları yüzde 40-45 arasında değişiyor. HDP'nin oy vermemesi dahilinde Millet İttifakı'nın kazanması gözükmüyor. İstanbul seçimleri ortada. HDP saf dışı kaldığında gerçek ortada. HDP oylarını CHP üzerinden kanalize etmek gibi değerlendirilebilir. Şimdi dürüst olma vakti. Milletin karşısına çıkın ve nasılsanız öyle anlatın. HDP'nin bu kadar dışlanmayı göze alıp, size göz kırpmalarını beklemeyin. Sizinle yan yana olmaktan çekiniyorlar." (DHA)

Politika