Adana Demirspor'da Balotelli ile Montella kavgası

Adana Demirspor'da Balotelli ile Montella kavgası
Ümraniyespor'u 1-0 yenen Adana Demirspor'un yıldızı Balotelli ile teknik direktör Montella maç sonunda saha içinde tartıştı. Montella, Balotelli'nin üzerine yürüdü.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynadığı Ümraniyespor'u 1-0 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella ile Mario Balotelli maç sonunda tartışma yaşadı.

Hakem Kadir Sağlam'ın bitiş düdüğünü çalmasının ardından Adana Demirsporlu oyuncular galibiyeti kutladı. Bu sırada iki İtalyan Montella ile Balotelli arasında tartışma yaşandığı görüldü. Balotelli'nin üzerine yürüyen Montella'yı teknik heyet sakinleştirmeye çalıştı. İkili arasında tartışma sürerken Asbaşkan Metin Korkmaz, Balotelli'yi soyunma odasına götürdü.

montella.jpg

MONTELLA: BEKLENTİLERİMİN ALTINDA KALDI

Maçın ardından konuşan Montella "Çocuklarımı tebrik etmek istiyorum. Çok değerli bir 3 puan aldık. Maça hızlı başladık ve golü bulduk. Rakibimiz zor bir takımdı. Son 3 maçtır 1-0 kaybeden bir takım. Savunmaları ve hücumları da iyiydi. Maçı kendi lehimize çevirdiğimiz için mutluyum. Balotelli konusunda bir şey söylememe gerek yok. O benim beklentilerimin altında kaldı, maçın sonunda böyle gerginlikler olabilir. Başka bir şey eklemeyeceğim" dedi.

KAVGANIN NEDENİ

Tartışmanın nedeninin, Balotelli'nin bir hareketi sonrası yaşanan tehlike olduğu öğrenildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Balotelli, maçın son dakikasında rakibinin üstünden aşırtarak çalım denemesi Adana Demirspor kalesinde zor anlar yaşattı. Teknik direktör Montella, maç biter bitmez orta sahaya giderek Balotelli'yi uyardı. Bu uyarıya sinirlenen Balotell, teknik direktörün üstüne yürüdü ve iki ismi oyuncular araya girerek kavga etmesini engelledi.

BAŞKAN MURAT SANCAK: ÇÖZERİZ

Fanatik'te yer alan habere göre, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ise konu hakkında ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı. Sancak, "Boşverin, galibiyetin zevkini çıkartın, her şey göründüğü gibi değildir, bir şey varsa biz çözeriz, kendinizi yormayın. #Balotelli" ifadesini kullandı.

'BİR BALOTELLI GİDER BAŞKA BALOTELLI GELİR'

Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükselmesinde ve ligdeki başarısında yaptığı transferlerle pay sahibi olan Başkan Sancak, Fenerbahçe maçının ardından Balotelli hakkında şu sözleri söylemişti:

"Gidecekse de gitsin canım dünyanın sonu değil. Bir Balotelli gider, başka Balotelli gelir. Dzyuba’yı gitme ihtimaline karşı aldık. Tekliflere açığız. Bende indirim yok, bende pazarlık yok. 4 milyon Euro yatıran herkes alabilir. Bankaya yatıran parayı düdüğü çalar. 4 milyon verdikten sonra yok diyemiyorum zaten, serbest kalma maddesi 4 milyon Euro. Herkese duyurum olsun; almak isteyen buyursun alsın götürsün."

İtalyan yıldız Mario Balotelli oynadığı bütün takımlarda takım arkadaşları veya teknik direktörleri ile yaşadığı sorunlarla biliniyor. (Kısa Dalga)

Spor