Adı Fenerbahçe ile anılan 4 yerli hocadan açıklama geldi

Adı Fenerbahçe ile anılan 4 yerli hocadan açıklama geldi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni teknik direktörle ilgili verdiği ipucunun ardından gözler yerli teknik adamlara çevrildi. Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Sergen Yalçın ve Volkan Demirel iddialara yanıt verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni sezonda camiayı çok iyi bilen Türk hocayla çalışmanın daha iyi olacağını düşündüklerini söyledi. Başkan Koç isim vermedi ancak "Camiayı bilen hizmet etmiş o ruhu aşılayacak 2 Türk hoca çıkıyor karşımıza." diye konuştu.

NTVSPOR'un derlediği bilgilere göre; bu açıklamanın ardından gözler Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Sergen Yalçın ve Volkan Demirel gibi Türk teknik adamlara çevrildi.

6168033d45d2a06a3cef33db.jpg

TRT Spor'a konuşan Aykut Kocaman, Ali Koç'un açıklamalarının kendisine sorulması üzerine "Şu anda Turgutreis'teyim. Gelişmelerden haberim yok." dedi.

629b275aeb10bb28c0e6c8fe.jpg

İsmail Kartal ise "Eşimle beraber Başkan Ali Koç’un konuşmalarını izledim. Benimle şu ana kadar temasa geçilmedi. Ancak önümüzdeki günler ne gösterir, bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

6168f8d145d2a06a3cf17a1a.jpg

Beyaz TV'ye konuşan Sergen Yalçın ise "Fenerbahçe ile görüşmedim. Hiçbir teklif gelmedi. Şu anda İstanbul'dayım." diye konuştu

Adı Fenerbahçe ile anılan 4 hocadan açıklama geldi - 6. Foto

Sabah'a konuşan Volkan Demirel "Siz sormadan ben konuşayım. Hiçbir şey söyleyemem şu anda." dedi.

Spor