Adliye koridorlarında "yaşasın şeriat" sloganları

Adliye koridorlarında "yaşasın şeriat" sloganları
Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek camiyi terk eden ve hakaret içerikli paylaşımları ortaya çıkan Ahmet Bostancı çıkarıldığı mahkemece tahliye edildi. Tahliyenin ardından adliyede kalabalık bir grup tarafından “Yaşasın şeriat” sloganları atıldı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde adliye koridorunda bir grubun "şeriat" sloganları attığı görüldü.

Geçen 10 Kasım'da cuma namazında Atatürk için dua edilmesine tepki göstererek ve "Allah kafirleri, müşrikleri kahretsin. Bizleri bu kefirlerden beri etsin" diyen Ahmet Bostancı tahliye edildi. Bostancı’nın tahliyesinin ardından adliyede “Yaşasın şeriat” sloganları atıldı.

10 Kasım'da İstanbul Gayrettepe’de bulunan Hacı Nimet Özden Camii’nde cuma namazı sırasında imamın Atatürk hakkında dua etmesine tepki göstererek camiden ayrılan ve sosyal medyada yayınladığı videoda "Bunların arkasında namaz kılınmaz. Allah kafirleri, müşrikleri kahretsin. Bizleri bu kefirlerden beri etsin" ifadelerini kullanan Bostancı, sosyal medyada geçmişte de paylaştığı hakaret içerikli paylaşımlar nedeniyle tutuklanmıştı.

Bostancı bugün Kartal'daki İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görülen duruşmasında tahliye edildi. Tahliyenin ardından adliyede “Yaşasın şeriat” sloganları atıldı. (Kısa Dalga)

Gündem