Abdullah Gül'ün ofisinden Raşit Aydın açıklaması: "Herhangi bir görevi olmamıştı"

Abdullah Gül'ün ofisinden Raşit Aydın açıklaması: "Herhangi bir görevi olmamıştı"
Raşit Aydın'ın "Kendi isteğimle ve kararımla 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanlığı görevinden istifa ettiğim" açıklamasına Gül'ün ofisinden yanıt: "Raşit Aydın’ın ofisimizde herhangi bir görevi olmamıştır."

Raşit Aydın, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün danışmanlığından istifa ettiğini duyurmuştu, Gül'ün ofisinden "Raşit Aydın’ın ofisimizde herhangi bir görevi olmamıştır" açıklaması geldi.

Raşit Aydın,  Twitter hesabından paylaştığı açıklamada, Abdullah Gül ve beraber hareket ettiği DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a yönelik eleştirilerde bulunmuş ve “Kendi isteğimle ve kararımlaa bu nedenlerle; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanlığı görevinden istifa ettiğimi ve de herhangi bir ilişiğim kalmadığı gereği hasıl olmuştur" demişti.

Aydın'ın istifa metnini yayınlamasının ardından 11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ise Aydın'ın herhangi bir görevde bulunmadığı belirtilerek, "Sayın 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün, eski koruma müdürü Osman Çangal vesilesiyle tanıdığı Raşit Aydın’ın ofisimizde herhangi bir görevi olmamıştır" denildi.  

Gündem