Afgan cinayetinde kurbanların isimleri belli oldu

Afgan cinayetinde kurbanların isimleri belli oldu
Ankara’da bir evde ölü bulunan Afanistan uyruklu 5 kişinin isimleri belirlendi. Evde boğuma ya da kavga izine rastlanmadığı öğrenildi

Ankara’nın Altındağ ilçesindeki evde ölü bulunan Afganistan uyruklu 5 kişinin isimleri belli oldu. Cinayetle ilgili yeni bilgilere göre evde boğuşma ya da kavga emaresine rastlanmadı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, Altındağ ilçesinde öldürülen 5 Afganistan uyruklunun kimlikleri belirlendi. Elleri arkadan bağlanmış, ağzı bez parçasıyla kapatılmış olarak boğulduğu tespit edilen kişinin Asadullah Rahimy, bıçaklananların ise Sarfarz Sayaz, Habibollah Jora Khan, Abdul Halım Roozi Qul ve Abdurrahman Azizi olduğu belirlendi.

Olayın yaşandığı evin, boğularak öldürülen Asadullah Rahimy tarafından kiralandığı, diğer kişilerin ise evde misafir oldukları saptandı.

Afganların Göç İdaresi’nde kayıtlı olduğu, geçici olarak değişik işlerde çalıştıkları, evde boğuşma ya da kavga olduğunu gösterir dağınıklığın tespit edilmediği ve 5 kişinin üzerlerinde ev kıyafetleri bulunduğu belirlendi.

Ayrıca cesetlerin, evin farklı odalarında olduğu aktarıldı. Olayla ilgili şüpheli ya da şüphelilerin tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. (DHA)

Gündem