Afyon İl Jandarma Komutanından tehlikeli Amedspor açıklaması: "Mersin'deki terör eyleminden sonra..."

Afyon İl Jandarma Komutanından tehlikeli Amedspor açıklaması: "Mersin'deki terör eyleminden sonra..."
Afyon İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel Hes İlaç Afyonspor - Amedspor futbol karşılaşmasından önce Afyonsyor'un antrenmanını ziyaret etti ve "Mersin’deki terör eyleminden sonra gönlümden 5 -0 eze eze yenmeniz geçiyor" dedi.

Afyon İl Jandarma Komutanı Yılmaz Kırgel'in bugün saat 19.00’da oynanacak Hes İlaç Afyonspor - Amedspor futbol karşılaşmasından önce yaptığı açıklamalar tepki çekti. Kırgel'in, "Hele hele Mersin’deki terör eyleminden sonra gönlümden 5 -0 eze eze yenmeniz geçiyor" sözleri Hes İlaç Afyonspor'un sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. Söz konusu paylaşım tepkilerin ardından silindi.

İl Jandarma Komutanı Kırgel, maçtan önce Afyonsporlu oyuncuların antrenmanını ziyaret etti. Kırgel, “Gönlümüz sizlerle. Sizin işiniz futbol oynamak. Siz de onu gerçekten güzel yapıyorsunuz. Geri kalanı bize bırakın. Gerçekten Afyon’un sizin kazanmanıza ihtiyacı var. Hele hele Mersin’de yaşadığımız o terör eyleminden sonra gönlümden geçeni söylüyorum: Şöyle bir 5-0 eze eze yenerseniz, buradan onları göndeririz” dedi.

Kırgel'in bu sözleri Hes İlaç Afyonspor'un resmi twitter hesabından yayınlandı. Söz konusu paylaşım tepkilerin ardından silindi.

Spor