Ağıralioğlu'ndan tepkilere yanıt: 'Ben ne söylüyorum, tamburam ne çalıyor?... Zaman, ifade ettiklerimi anlaşılır kılacak'

Ağıralioğlu'ndan tepkilere yanıt: 'Ben ne söylüyorum, tamburam ne çalıyor?... Zaman, ifade ettiklerimi anlaşılır kılacak'
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili yaptığı açıklamalara gelen tepkilere yanıt verdi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sözlerine gelen tepkilere sosyal medyadan yanıt verdi.

İYİ Partili Ağıralioğlu, "Ben ne söylüyorum, tamburam ne çalıyor? Ne söylediğim burada. Bunun dışında söylenenler, itham ve iftiralar ile ilgilenmiyorum. Tekzip etme ihtiyacı dahi duymuyorum. Uğruna mücadele ettiğimiz değerler için taşlanmayı da göze aldık. Zaman, ifade ettiklerimi anlaşılır kılacaktır." ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu, TBMM'de yaptığı açıklamada "Millet tercihiyle baş başa kalamamış tercih sıkışmıştır. Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu." ifadelerini kullandı. HDP'nin Kılıçdaroğlu lehine açıklama yaptığını söyleyen Ağıralioğlu, "Biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. HDP, Türk demokrasisinin şantajcısına dönüşmüştür. Çocuk katilini övenle kazanmaktansa kaybedelim." demişti.

(Kısa Dalga)

Gündem