Ağırel, İBB’nin kiralayıp AKP’ye tahsis ettiği araçların listesini yayımladı

Ağırel, İBB’nin kiralayıp AKP’ye tahsis ettiği araçların listesini yayımladı
Gazeteci Murat Ağırel, İBB'nin önceki dönem yönetimi tarafından kiralanan ve sonrasında AKP'lilere tahsis edilen araçların listesini yayınladı.

Gazeteci Murat Ağırel, daha önce köşe yazısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanan ancak Saray tarafından kullanılan araçlar olduğunu iddia etmişti. Yazısına AKP'den düzeltme gelince Ağırel "cevap ve düzeltmenin bir düzeltmeye ihtiyacı var” diyerek araçların listesini yayınladı. 

TIKLAYIN/
Gazeteci Ağırel: "İBB'nin kirasını ödeyip benzinini koyduğu araçları saray kullanmış"


Ağırel'in Yençağ Gazetesi'nde bugün yayınlanan
AKP'nin cevap ve düzeltmesine bir cevap düzeltme de benden!..” başlıklı yazısında “Güneş balçıkla sıvanamasa da AKP, avukatı Muammer Cemaloğlu aracılığı ile bir cevap ve düzeltme göndererek gerçeklerin üstünü inkar yoluyla kapatma gayretine girişti” diyen Ağırel, “Herhangi bir mahkeme kararı olmamasına rağmen AKP'nin cevap ve düzeltmesini ‘cevap hakkına saygı’ ilkemiz gereği köşemizde yayınladık. Ancak, ‘Adalet ve Kalkınma Partisi'nin hiçbir birim, organ ve kademesine haberde iddia olunan şekilde araç tahsis edilmesi söz konusu değildir’ denilen cevap ve düzeltmenin bir düzeltmeye ihtiyacı olduğunu görünce İBB tarafından kiralanıp AKP'ye tahsis edilmiş araçların listesini yayınlamam kaçınılmaz oldu” ifadelerini kullandı.

Ağırel, "Buyurun; inceleyin, araştırın... Yapacak bir düzeltmeniz, verecek bir cevabınız varsa onu da bu sütunlarda yayınlamaya hazırım" diyerek şu listeyi paylaştı:

Gündem