Ahmet Ercan'dan Kılıçdaroğlu'yla yaptıkları toplantı sonrası açıklama: 'Çok iyi'

Ahmet Ercan'dan Kılıçdaroğlu'yla yaptıkları toplantı sonrası açıklama: 'Çok iyi'
Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla yaptıkları toplantı sonrası açıklama yaptı.

Türkiye'yi yasa boğan 7,7 ve 7,6'lık Kahramanmaraş merkezli, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Hatay, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden olan depremlerden sonra deprem bilimciler değerlendirme yapmaya devam ediyor.

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla yaptıkları toplantıya ilişkin mesaj paylaştı.

"8 saat önce Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dalında uzman bilimcilerce, Kahramanmaraş Afet Yönetimi üzerine 5 saatlik verimli bir toplantı yaptık. Çözüm yollarını irdeledik" diyen Ercan gelen "Guzel sonuclar cikacak mi Hocam? Nasil buldunuz gidisati?" sorusuna "Çok iyi" yanıtını verdi.

Ayrıca bir takipçisinin "San Andreas’ta deprem olsa hemen İstanbul diyorsunuz… Akdeniz’de, tıpkı Elazığ depremi sonrası Maraş’a dikkat çektiğiniz gibi; Maraş depremi sonrası Latakia için de dikkat çekiyor bazıları. Siz ne diyorsunuz? Ehil olan sizlersiniz. Mersin, Antalya, Adana… Ne yapalım hocam?" sorusuna "Lazkiye" diye yanıtladı.

Başka bir takipçinin 2,2 büyülüğündeki bir depremi paylaşıp "Hocam korkmalımıyız" paylaşına ise "Yooo" şeklinde yanıt verdi.

fpw8b5bwyai6sxi.jpeg
Bir takipçisinin paylaştığı görsel

(Kısa Dalga)

Gündem