Aileleri Gezi Davası tutuklularını ziyaret etti: Kötülüğe teslim olmayacağız

Aileleri Gezi Davası tutuklularını ziyaret etti: Kötülüğe teslim olmayacağız
Aileleri, Gezi Davası'nda hapis cezalarına mahkûm edilen Can Atalay, Tayfun Kahraman ve Hakan Altınay'ı Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti.

Gezi Davası'nda 18 yıl hapis cezası verilerek tutuklanan Can Atalay, Hakan Altınay ve Tayfun Kahraman, Silivri Cezaevi’nde aileleriyle 10 Haziran’da aileleriyle ikinci kez açık görüş yaptı. Aileler bu görüşmenin fotoğraflarını ve 1 Temmuz’daki kapalı görüşten izlenimlerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Can Atalay’ın amcası avukat Mustafa Atalay, “10 Haziran Cuma ikinci açık görüş. Vera, Ege, Can ve biz. Bugünde kapalı görüş vardı. Can’ın Tayfun’un Hakan’ın çok selamları var. Karanlık gider, Gezi kalır” mesajını paylaştı.

Hakan Altınay’ın eşi Hande Yalnızoğlu Altınay, sosyal medyadan açık görüş fotoğraflarını paylaşarak, “Kötülüğe teslim olmayacağız, iyilik kazanacak” dedi.

Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman ise “1 Temmuz, Silivri’de 8. kapalı görüşten notlar: Dirençle tarihsel görevlerini sürdüren Tayfun Kahraman, Can Atalay ve Hakan Altınay herkese selamlarını ilettiler. Kimsenin doğum günü değildi ama Vera ve Ege’nin iyi ki doğdun şarkısıyla vedalaştık. İkinci açık görüş fotoları da yeni geldi” paylaşımını yaptı.

Gündem