Ajda Pekkan kardeşiyle sahnede buluştu

Ajda Pekkan kardeşiyle sahnede buluştu
Ajda Pekkan, iki yıl aradan sonra ilk kez dün akşam Harbiye Açık Hava'da sahne aldı. Görkemli bir sahne şovu sergileyen Süperstar, sahneye kardeşi Semiramis Pekkan'ı da çağırdı ve iki kardeş birlikte şarkı söyledi.

Harbiye Açıkhava Etkinlikleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesi Ajda Pekkan'ı ağırladı.

Melek kanatlı kostümüyle sahneye çıkan Pekkan, "Dünyaları da verseler hiçbir şey beni sizinle olmaktan daha mutlu edemez" dedi.

Nlife'ın derlediği habere göre; sahneye ilk çıktığı dönemden şarkılar da seslendiren Ajda Pekkan, "Ben karma bir ruhum. Arabeski de, Türk sanat müziğini de, Batı müziğini de seviyorum" şeklinde konuştu.
Şehrazat'ın şarkılarından oluşacak "Saygı" albümünün çıkış parçası "Aşklayalım"ı seslendiren Pekkan, kendisini dinlemeye gelen Şehrazat'a teşekkür etti.

'Benim de idolüm Ajda Pekkan'

Konserin sonunda kardeşi Semiramis Pekkan'ı sahneye davet eden Ajda Pekkan, kardeşiyle beraber, "Bu Ne Biçim Hayat" şarkısını seslendirdi. Semiramis Pekkan, "Herkesin hayatında bir idol vardır, benim de idolüm Ajda Pekkan" ifadesini kullandı.
Dansçılarıyla göz kamaştıran bir sahne şovuna damga vuran Ajda Pekkan, 2,5 saat sahnede kaldı. Pekkan, performansı boyunca dinleyicilerinden büyük ilgi gördü. Tüm şarkılarına dinleyenlerin de eşlik ettiği konser, alkışlarla sona erdi.

Kültür Sanat