Akın akın herkes Halk TV'den o kanala geçmişti! Çok sayıda isim istifa etti

Akın akın herkes Halk TV'den o kanala geçmişti! Çok sayıda isim istifa etti
Birçok isim Halk TV'den istifa ederek KRT TV'ye geçmişti. Şimdi ise KRT TV'de istifalar başladı

krttv.com.tr'nin genel yayın yönetmeni Cihan Güner ve haber koordinatörü Barış Can kurumdan ayrıldıklarını duyurdu.


KRT TV'de internet sitesinin (krttv.com.tr) genel yayın yönetmeni Cihan Güner ve haber koordinatörü Barış Can istifa etti.

Güner bu ayrılığı sosyal medya hesabından “Yaklaşık 6 yıl önce KRT’de başladığımız yolculuk, bugün sonlandı. Sevgili Adnan Bulut kaptanlığında, ekip arkadaşlarım ile çok güzel işler yaptık, gazeteciliğin namusunu koruduk. Takip eden, gerçeği aramamıza destek verenlere teşekkür ederim. Yine buluşacağız dostlarım” sözleriyle duyurdu.Eski genel yayın yönetmeni Adnan Bulut ise Güner'in paylaşımı alıntılayarak "Eline, aklına, yüreğine sağlık kardeşim. Meslek onurundan, gazeteciliğin evrensel değerlerinden taviz vermeden şerefimizle, haysiyetimizle bir süreci tamamladık. Umuda ve aydınlığa doğru yolculuğumuz omuz omuza sürüyor" ifadelerini kullandı.

krt-tv-istifa-1.png

KRT TV yakın zamanda iş insanı Fırat Bozfırat tarafından satın almıştı. Bu değişikliğin ardından ilk olarak genel yayın yönetmeni Adnan Bulut istifa etmişti.

PINAR KELEŞ GELİYOR İDDİASI

Öte yandan edinilen bilgiye göre; KRT TV'nin internet sitesini yönetmek için Pınar Keleş ile anlaşma yapıldığı öne sürülüyor.

HALK TV'DEN AYRILMIŞTI

halktv.com.tr'de Haber Müdürü olarak çalışan Pınar Keleş 2023'ün ilk günlerinde görevi bırakmıştı.

Yaşam