AKP Diyarbakır İl Başkanı istifa etti

AKP Diyarbakır İl Başkanı istifa etti
AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

31 Mart Yerel seçimlerine kalan süre azaldıkça partilerden de istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

AKP Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Aydın, X hesabından yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğü AKP İl Başkanlığı görevini bıraktığını belirtti.

Aydın, “Peygamberler ve Sahabeler Diyarında bu onurlu görevi yapmak üzere beni görevlendiren, bu şehrin çocuklarına hizmet edebilme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve ekibi ile koordinatörlerimize şükranlarımı sunuyorum. Yoğun ve meşakkatli süreç içerisinde beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz; yönetim kurulumuzdaki mesai arkadaşlarıma, vekillerimize, MKYK üyelerimize, belediye başkanımıza, ilçe başkanlarımıza ve beraber çalıştığımız tüm kademelerdeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

7 ilçe başkanı istifa etmişti

Amida Haber'in haberine göre, 7 Ekim’de kongreye gidecek AKP’nin 7 ilçe başkanı daha önce, belediye başkan adayı olmak için görevlerinden istifa etmişti.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, ilçe başkanlarının genel merkezin baskısı ile istifa ettirildiği ileri sürüldü. (Kısa Dalga)

Politika