AKP Genç İlçe Başkanı Kalabalık istifa etti, HDP'li Yıldırım 'Toplu istifa gelebilir' dedi

AKP Genç İlçe Başkanı Kalabalık istifa etti, HDP'li Yıldırım 'Toplu istifa gelebilir' dedi
Bingöl'e bağlı Genç ilçesinin AKP İlçe Başkanı Aydın Kalabalık istifa etti. HDP Bingöl Belediye Meclis Üyesi ve Grup Eş Sözcüsü Ferhat Yıldırım," Önümüzdeki günlerde toplu istifa gelebilir" dedi.

AKP teşkilatlarında yönetici istifaları sürerken, son olarak Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde AKP İlçe Başkanı Aydın Kalabalık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kalabalık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, istifa kararını kişisel işlerinin yoğunluğu ve ailevi sebeplerle gerekçelendirdi.

Kalabalık şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti Genç İlçe Başkanlığı görevini şimdiye kadar büyük bir onurla ifa ettim bu uğurda kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etmekten, onların dertleriyle hemhal olmaktan, mutluluklarını paylaşmaktan her daim memnuniyet duydum.

Kişisel işlerimin yoğunluğu ve ailevi sebeplerden ötürü bu görevi layıkıyla ifa etme noktasında herhangi bir zafiyete sebebiyet vermemek adına AK Parti Genç İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

'AKP'NİN BİTTİĞİ GÖREN...'

İstifanın ardından, HDP Bingöl Belediye Meclis Üyesi ve Grup Eş Sözcüsü Ferhat Yıldırım'dan çarpıcı bir iddia geldi. Kalabalık'ın açıklamasını sosyal medya hesabından alıntılayan Yıldırım, "AKP'de sular durulmuyor. Gün geçmedikçe istifa sesleri duyulmasın. AKP'nin bittiğini gören ya affını istiyor ya istifasını sunuyor. Önümüzdeki günlerde toplu istifa gelebilir" dedi. (Kısa Dalga)

ferhat-yildirim.jpg

Politika