Binali Yıldırım: "2023 olmadan 2024 olmaz"

Binali Yıldırım: "2023 olmadan 2024 olmaz"
AKP Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir'de konuştu: "Ülkemizi dışarıya şikayet edenler ülkemizin yararına olmayacak her işin içinde olanlara karşı 2023 seçimlerinde Cumhuriyet’in 100’üncü yılında bunlara hak ettiklerini vermeye hazır mısınız? İzmir unutma, unutmayın değerli kardeşlerim 2023 olmadan 2024 olmaz..."

AKP Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir’deki ziyaretlerinin son kısmında teşkilat buluşmasına katıldı. Partililerin yoğun katılım gösterdiği buluşmada konuşan Binali Yıldırım, “İzmir bizi özlemiş biz de sizi özledik. Bu ne heyecan bu ne coşku” dedi.

 Partilileri 2023 yılında yapılacak seçim için daha fazla çalışmaya çağıran Yıldırım, “Sayılı gün çabuk geçer. O günleri iple çekiyoruz. 15 sefer mindere çıktık. Rakiplerimizin tamamını tuş ettik. Yetmedi. Bir geldiler gittiler iki üç derken 6 gelsinler topu gelsin. Biz varız meydandayız. Sandıkta İzmir gereken cevabı verecektir. AK Parti teşkilat buluşmasından bunu anlıyoruz. Ülkemizi dışarıya şikayet edenler ülkemizin yararına olmayacak her işin içinde olanlara karşı 2023 seçimlerinde Cumhuriyet’in 100’üncü yılında bunlara hak ettiklerini vermeye hazır mısınız? İzmir unutma, unutmayın değerli kardeşlerim 2023 olmadan 2024 olmaz" diye konuştu.

Gündem