Koronavirüs, yine siyasete işlemedi, AKP İzmir Kongresi'nden görüntüler

Koronavirüs, yine siyasete işlemedi, AKP İzmir Kongresi'nden görüntüler
Erdoğan'ın da canlı bağlantı ile katıldığı AKP'nin İzmir İl Kongresi'nde, pandemiye rağmen yine kalabalık görüntüler oluştu. Salona girmek için sıra bekleyen binlerce yurttaş, kalabalık gruplar halinde turnikelerden geçiş yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da canlı bağlantı ile katıldığı AKP'nin İzmir İl Kongresi'nde, pandemiye rağmen yine kalabalık görüntüler oluştu. Salona girmek için sıra bekleyen binlerce yurttaş, kalabalık gruplar halinde turnikelerden geçiş yaptı. 3 ayrı polis noktasında aramaların yapıldığı ve üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığı salonda, sosyal mesafe kurallarına uyulmaması dikkati çekti.

Karadeniz'deki AKP kongrelerinde gündeme gelen kalabalık manzaraların bir benzeri İzmir'de yaşandı. Bazı yolların tek şeride düşürülmesi nedeniyle, sabah saatlerinden itibaren birçok noktada trafiğin kilitlendiği İzmir'de, AKP İzmir Olağan Kongresi'nin yapılacağı Halkapınar Spor Salonu'nda ise yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Erken saatlerden itibaren salonun önünde toplanan AKP'liler, 3 ayrı polis noktasının bulunduğu turnikelerden geçip içeri girdi. Salonun dışında ve içinde üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulmaması dikkati çekti. Binlerce yurttaşın, kalabalık gruplar halinde turnikelerden geçtiği görüldü. Salonun içinde de sosyal mesafeye uyulmazken, partililer şarkılar eşliğinde coşup sloganlar attı. Binlerce bayrakla süslenen salonda, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerine de yer verildi.

(ANKA)


Gündem