AKP İzmir milletvekili Şebnem Bursalı X'te İsrail'e lanet okuyup Instagram'da ünlü yat kulübü keyfini paylaştı

AKP İzmir milletvekili Şebnem Bursalı X'te İsrail'e lanet okuyup Instagram'da ünlü yat kulübü keyfini paylaştı
AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın, Instagram hesabından paylaştığı 'Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz' görseline, CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı "Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken..." diye tepki gösterdi. Bursalı'nın Instagram'daki keyifli paylaşımından bir kaç saat sonra X'te İsrail'in saldırılarını 'lanetlemesi' dikkat çekti.

AKP İzmir Milletvekili ve Dijital Mecralar Komisyonu Üyesi Şebnem Bursalı dün, Instagram hesabından, Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun fotoğrafını paylaştı.

Bursalı'nın paylaşımını alıntılayan CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, X hesabından Bursalı'ya şu sözlerle yüklendi:

"Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken, AKP Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü’ndeki ıstakoz ziyafeti sınıfsaldır, story atması görgüsüzlüktür, AKP kibrinin özetidir.

Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?"

Öte yandan Bursalı'nın Instagram'da Monaco Yat Kulübü paylaşımından kısa bir süre sonra X hesabından, İsrail paylaşımı dikkat çekti.

Bursalı, gazetecilerin öldürüldüğü, İsrail saldırısını ilişkin şu paylaşımda bulundu:

"▪️ Gazze’deki Nuseyrat Mülteci Kampı'nda yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibine, İsrail ordusu tarafından yapılan tank saldırısını lanetliyorum.

▪️Sadece görevlerini icra eden ve bu nedenle İsrail’in hedefi olan gazetecilere yönelik bu tür saldırıların derhal durdurulması için uluslararası meslek örgütlerinin harekete geçmesi gerekmektedir.

▪️Bugüne kadar İsrail saldırılarında hayatını kaybeden meslektaşlarıma rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum." (Kısa Dalga)

Gündem