AKP Milletvekili Demirbağ: Ayda 2 kilo et yerine yarım kilo yiyin, 2 kilo domates yerine 2 tane alın

AKP Milletvekili Demirbağ: Ayda 2 kilo et yerine yarım kilo yiyin, 2 kilo domates yerine 2 tane alın
AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Öncelikli olan vatandır, haysiyetidir, şerefidir. Ekonomik sıkıntı çekebiliriz. Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz" dedi.
AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, artan gıda fiyatlarına karşı vatandaşlara önerilerde bulunurken, "Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız" dedi.
 
Kanal Fırat'a konuşan Demirbağ, artan gıda fiyatlarına ilişkin olarak şunları dedi:
 
"Cumhurbaşkanımıza, devletimize güvensinler. Biz Suriye değiliz. Türkiye'yi Amerika'nın talimatıyla Suriye'ye çevirmeye çeviriyorlar. Suriyelilerin geleceği bir kapı var, Türkiye vs... Ama bizim gideceğimiz bir yer yok, bir millet için öncelikli olan vatandır, haysiyetidir, şerefidir. Ekonomik sıkıntı çekebiliriz. Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Kış günü turfanda sebzeleri kullanmak zaten sağlığa da çok faydalı değil. Biber alırız 3 tane alırız bir kilo alacağımıza... Bunlara, bu fırsatçılara tefecilere, bu fırsatı vermeyelim derim ben." 

Gündem