AKP'den istifa eden üç belediye başkanı Yeniden Refah adayı oldu

AKP'den istifa eden üç belediye başkanı Yeniden Refah adayı oldu
Samsun Ladik ve Bursa Kestel'in AKP'li belediye başkanları ile eski Urfa Eyyübiye belediye başkanı Yeniden Refah Partisi'nin adayı oldu.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, AK Parti'den aday gösterilmeyen isimlerin Yeniden Refah Partisi'ne geçişleri sürüyor.

AKP'li Samsun Ladik ve Bursa Kestel Belediye Başkanları, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu. Eski AKP'li Urfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de Yeniden Refah Partisi’nden aday gösterildi. Ekinci ve Tanır’a rozetlerini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan taktı.

urfa.png

"Kestel'e hayırlı olsun"

Partinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Tanır'ın Kestel belediye başkan adayları olduğu ilan edildi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Bursa Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partimizin Kestel Belediye Başkan Adayı olmuştur. Kestel'e ve partimize hayırlı olsun."

kestel.png

Partinin resmi sosyal medya hesaplarından dün akşam yapılan açıklamada da "Samsun Ladik Belediye Başkanı Adnan Topal ve Ladik Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Yılmaz, AK Parti’den ayrılarak Yeniden Refah Partimize katıldılar. Başkanlarımıza rozetlerini Samsun İl Başkanımız İbrahim Yaşar ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Av. Adem Güney taktı. Başkanlarımıza baba ocağına hoşgeldiniz diyor, hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verilmişti.

samsun.png

Yeniden Refah Partisi, 10 Şubat Cumartesi Ankara Atatürk Spor Salonu’ndan yapacağı aday tanıtım toplantısında Ankara ve İstanbul adaylarını kamuoyuna duyuracak.

Politika