AKP'den istifaları eleştiren Bakan Bozdağ, tweet'ini sildi

AKP'den istifaları eleştiren Bakan Bozdağ, tweet'ini sildi
Bakan Bozdağ, sildiği tweet'te "Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir. Ahlak; nefsi ve hesabi olan hiçbir şeye kılıf olmaz/olamaz" demişti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın partisinden n istifa etmesinin ardından yeni kopuşların olacağına ilişkin haberler hakkında Twitter’dan bir açıklama yazdı, sonra sildi. Ankara kulislerinde AKP'den kopuşların devam edeceği ve bazı isimlerin İYİ Parti ya da CHP geçeceği dile getirilmişti.

Bozdağ, Twitter hesabından şunları yazdı:


*Ak Parti içinde rahatsız vekil arayanlar veya rahatsızlık algısı yaratmak isteyenler beyhude uğraşıyor. Ak Parti zayıfladı, zayıflayacak diye bekleyenler de boşuna bekliyor. Bilinmeli ki Allah yardımı, insanımızın dua ve desteği ile yoluna devam edecektir. Ak Parti’den ayrılanlardan bazılarının istifalarını, ahlaki değerlerle izah etmeleri, hakikati gizlemeye de örtmeye de yetmez. Görünen o ki istifalar; nefsi, şahsi ve hesabi sebeplere müstenittir. Ahlak; nefsi ve hesabi olan hiçbir şeye kılıf olmaz/olamaz."

Politika