AKP'den Kaftancıoğlu kararına ilk tepki: Kendinize gelin

AKP'den Kaftancıoğlu kararına ilk tepki: Kendinize gelin
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki karara destek verdi. Turan, gelen tepkiler için "Kendinize gelin" dedi. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, "Nerede bir yargı kararı çıksa Cumhurbaşkanımızı, partimizi, kabinemizi ve Cumhur İttifakı'nı hedef gösterecek eylem ve söylemlerde bulunuyorlar" diye konuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki üç cezanın Yargıray'da onanmasına tepki yağarken, AKP'den de ilk yorum geldi. AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, kararı destekleyen bir paylaşım yaparak "Kendinize gelin" dedi.

Turan'ın, milletvekillerini İstanbul İl Başkanlığı'na çağıran Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirdiği paylaşımı şöyle:

ÖMER ÇELİK: NEREDE BİR YARGI KARARI ÇIKSA...

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de, Kaftancıoğlu hakkındaki üç cezanın onanmasına dair şu değerlendirmeyi yaptı:

"Dosyanın içini benim bilmediğim gibi onlar da ne olduğunu bilmiyorlar. Nerede bir yargı kararı çıksa Cumhurbaşkanımızı, partimizi, kabinemizi ve Cumhur İttifakı'nı hedef gösterecek eylem ve söylemlerde bulunuyorlar. Her konuda bizi yargının arkasındaki güç olarak görüyorlar. Dosyayı ben bilmiyorum, onlar da bilmiyor. Hukukçular çıkıp açıklamalar yaparlar." (Kısa Dalga)

Gündem