AKP'den TÜSİAD'a tepki: "Demokrasi etrafında bir şeyler gevelemişler"

AKP'den TÜSİAD'a tepki: "Demokrasi etrafında bir şeyler gevelemişler"
AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Aslında ne dedikleri çok anlaşılmıyor, demokrasi etrafında bir şeyler gevelemişler. Bu şunu gösteriyor ki TÜSİAD da vesayet özlemi içerisinde. Bu vesayet özlemi ile oturmuşlar bir rapor kaleme almışlar" dedi.

Salı günü gerçekleştirilen Türkiye Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Kurulu'nda yayımlanan demokrasi ve özgürlük vurgulu rapora AKP'den tepki geldi.

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, Mamak'ta Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde yaptığı konuşmada TÜSİAD'ı hedef alarak şunları dedi:

"Geçtiğimiz günlerde bir TÜSİAD rapor hazırladı ve kamuoyuna açıkladı. Sanki ülkemizde, demokrasi ve laiklikle ilgili bir tartışma, gündem, sorun varmış gibi bu konular etrafında birtakım değerlendirmelerde bulundular. Aslında ne dedikleri çok anlaşılmıyor, demokrasi etrafında bir şeyler gevelemişler. Bu şunu gösteriyor ki TÜSİAD da vesayet özlemi içerisinde. Bu vesayet özlemi ile oturmuşlar bir rapor kaleme almışlar. Bütün bu hadiselerin değerlendirilmesini düşünüyorum. Belli ki birileri yine suyu bulandırmaya ve toplumumuzun huzurunu dinamitleye çalışıyor."

TIKLAYIN - TÜSİAD'dan laiklik, demokrasi ve Merkez Bankası'nın bağımsızlığı vurgusu

TIKLAYIN - Prof. Dr. Acemoğlu: "Diktatörlükler hiçbir zaman kendi başlarına gitmiyorlar"

TIKLAYIN - TÜSİAD Başkanı Kaslowski: Kişi başına gelirimiz 2007 seviyesinin altına düştü

Gündem