AKP'li Aksal: Yerli ve milli olması gereken Kılıçdaroğlu'nun danışmanları Amerika ve Almanya'dan

AKP'li Aksal: Yerli ve milli olması gereken Kılıçdaroğlu'nun danışmanları Amerika ve Almanya'dan
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AKP Edirne Milletvekili Fatma Aksal, "Yerli ve milli olması gereken Kılıçdaroğlu'nun bir bakıyorsunuz danışmanları Amerika'dan, Almanya'dan. Zahmet edip Türkiye'ye bile gelmiyorlar. Video konferansla bağlanıyorlar. Biz kendi insanımıza güveniyoruz" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KEFEK Başkanı ve AKP Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne'nin Keşan ilçesinde Sevim Yenice Konferans Salonu'nda partisinin İlçe Gençlik Kolları'nca düzenlenen "İlk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye" etkinliğine katıldı.

Etkinlikte konuşan Aksal, konuşmasında 6'lı masayı da eleştirterek, "Bakıyorsunuz 6'lı masaya. 7'nci bir ayağı var da ondan utanıyorlar. Onu ortaya çıkarmıyorlar. Gerçi 6'lı masada da ne olduğu belli değil" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun vizyon programıyla ilgili de eleştirilerde bulunan AKP'li vekil " Yerli ve milli olması gereken Kılıçdaroğlu'nun bir bakıyorsunuz danışmanları Amerika'dan, Almanya'dan. Zahmet edip Türkiye'ye bile gelmiyorlar. Video konferansla bağlanıyorlar. Biz kendi insanımıza güveniyoruz. Biz teknoloji olarak da yerli ve milli teknoloji hamlesi diyoruz" diye konuştu. (DHA)

Politika