AKP'li Başakşehir Belediyesi personeli yardıma ihtiyaç olanlarla dalga geçti

AKP'li Başakşehir Belediyesi personeli yardıma ihtiyaç olanlarla dalga geçti
AKP'li Başakşehir Belediyesi’nde, Sosyal İşler Müdürü'nün yerinde olmamasını fırsat bilen belediye personeli makam odasına girerek çektiği videoyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarla dalga geçti. Kadın personel Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni de değiştirerek kullandı.
AKP'li Başakşehir Belediyesi’nde, yerinde olmadığı bir esnada Sosyal İşler Müdürü’nün makam odasına giren belediye personeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla dalga geçti. Kadın personel çektiği videoda Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni de değiştirerek kullandı. 

Videoda kadın personel "Ey Türk Gençliği" diye başlayan Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ile de "Ey Türk gençliği naber?" diyerek dalga geçiyor. 

Başakşehir Belediyesi personeli ihtiyaç sahiplerini de şu sözlerle espiri konusu ediyor: "Sosyal yardım işleri müdürlüğünde çalışıp, önce gelen talepleri almak. Dünya kadar gelen talepler, Fatma, Sevginar, Beyhan tarfından exele aktarılıp, İlyas Aslan tarafından teker teker küfürle kontrol edildikten sonra bir liste oluşturulup, saha ekibi arkadaşlarına vermektir. Gençler, bu bizim en önemli vazifemizdir. Herkese koli vermek. Koli koli diye ağlayanlara alın ulan kolinizi demek." 

Kadın personel sıcak yemek götürülen yaşlı ve engelli vatandaşlara da "aç" diye sesleniyor: "Yaşlı, hasta, engelli vatandaşlarımıza telefon açıp ağlayanların hatır gönüllerini almaktır. Üçüncü vazifemiz, sıcak yemek. Evinde yemek yapamayan teyze ve amcalara Kamil tarafından tespit yapıldıktan sonra sıcak yemek uygun görülüp, Ramazan'da açlara sıcak yemek vermektir."

Belediyenin personeli videonun devamında hitabeyle dalga geçmeyi sürdürüyor: "Ey Türk istikbalinin evlatları, ey sosyal yardım işleri müdürlüğünün fedaileri, işte bu ahval ve şeriat içinde dahi vazifeni en iyi bir şekilde yerine getirmek boynunun borcudur. Bugün 23 Nisan hep neşeyle doluyor insan." 


Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem