AKP'li Bilden'in seçim vaadi: Diyarbakır'ı şantiyeye çevireceğiz

AKP'li Bilden'in seçim vaadi: Diyarbakır'ı şantiyeye çevireceğiz
AKP, 31 Mart yerel seçimlerine tam kadro çalışmalarıyla devam ediyor. Neredeyse tüm bakanlarıyla beraber sahaya inen AKP ve adayları ilginç vaatlerine devam ediyor. AKP Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halis Bilden seçim çalışması için meydanlardaydı. İstasyon meydanında Diyarbakırlı seçmenlere seslenen Bilgen ''Diyarbakır'ı şantiyeye çevireceğiz'' dedi.

AKP Diyarbakır Büyükşehir Başkan Adayı Halis Bilden İstasyon Meydan'nında Diyarbakırlılara seslendi. Kayyum endişeleriyle seçimlerine hazırlanan kentte projelerini açıklayan Bilden seçildiği taktirde Diyarbakır'ı şantiyeye çevireceği vaadinde bulundu.

''Diyarbakır'ı şantiyeye çevireceğiz''

Bilden'in konuşmasından ilgili bölüm şöyle:

''Siz iki bin Diyarbakırlı bu kardeşinize sahip çıkarsanız çok kısa sürede bu projelerimizin hepsini başlatacağız ve Diyarbakır'ımızı şantiyeye dönüştüreceğiz şantiyeye. Peki, Nasıl yapacağımı mı soruyorsunuz

Bakın bu kardeşiniz 96 -99 yılları arasında bu kentin imar daire başkanıydı, Diyarbakır'ın ilk imar Daire Başkanı benim. Bundan 28 yıl önce Kayapınar'da tek bir bina yoktu. Onun büyük bir kısmını ben ve o dönemin belediye başkanıyla beraber planladık. Sayın Cumhurbaşkanımız sanırım hep geldi'' dedi. (Kısa Dalga)

Gündem