AKP'li Birinci 164 kişinin gözaltına alındığı gün mesaj attı: Eskiden 1 Mayıs'tan korkuluyordu

AKP'li Birinci 164 kişinin gözaltına alındığı gün mesaj attı: Eskiden 1 Mayıs'tan korkuluyordu
AKP'li Mücahit Birinci, geçmişte AKP'nin 1 Mayıs kutlamalarına açıp yeniden kapattığı Taksim Meydanı'na çıkmak isteyenlerin gözaltına alındığı saatlerde mesaj attı: "Eskiden 1 Mayıs korkulan bir gündü, artık AK Parti'nin vizyonu ile bir bayram olarak kutlanıyor."

Türkiye'de 1 Mayıs'ın sembolü olan Taksim Meydanı bu yıl da emekçilere kapatıldı. Geçmişte 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı'nı açmakla övünen ancak kısa sürede yeniden kutlamalara yasak getiren AKP'nin MKYK üyesi Mücahit Birinci, İstanbul'da 164 kişinin gözaltına alındığı saatlerde sosyal medya hesabından yaplaşım yaptı.

Birinci "Eskiden 1 Mayıs korkulan bir gündü, artık AK Parti'nin vizyonu ile bir bayram olarak kutlanıyor ve resmi tatil" diye başladığı mesajını şöyle devam ettirdi:

"Dolayısıyla tüm emekçilerimizin 1 Mayıs bayramlarını kutluyorum. Kimsenin aklı, 1 Mayıs'ta bir kısım yasa dışı örgütlerin şehirlerde terör estireceğinde değil. Dikkat ediniz, korkan var mı? Çekinen var mı? İşte, 1 Mayıs'ın barış ikliminde idrak edilmesini sağlayan parti, AK Parti'dir. Terörü bitiren vizyon da AK Parti'nin vizyonudur."

Gündem