AKP'li Canikli'den, Davutoğlu'na tazminat davası ve suç duyurusu

AKP'li Canikli'den, Davutoğlu'na tazminat davası ve suç duyurusu
AKP Genel Başkan Yardımcısı Canikli, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu ve 250 bin TL manevi tazminat davası açtı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, TMSF’ye devredilen şirketlere akrabasının atandığı, bu şirketlerin içinin boşaltıldığı ve “FETÖ borsası kurulduğu” iddiaları üzerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’yla ilgili suç duyurusunda bulunarak 250 bin TL tutarında manevi tazminat davası açtı.

Dava dilekçesinde Davutoğlu’nun dile getirdiği iddialar, “iftira” olarak nitelendirilerek, “Ahmet Davutoğlu’nun iddia ettiği gibi TMSF’nin kayyım olarak atandığı şirketler üzerinden ne bir FETÖ borsası oluşması veya oluşturulması ve ne de bu şirketlerden herhangi bir yere rant aktarılması, asla söz konusu değildir” denildi.

KILIÇDAROĞLU’NA DA DAVA AÇTI

AKP'li Nurettin Canikli, TMSF’ye devredilen şirketlere akrabasının atandığı ve bu şirketlerin içinin boşaltıldığı iddialarıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında da suç duyurusunda bulunmuş, 750 bin TL’lik manevi tazminat davası açmıştı. (Kısa Dalga)

Gündem