AKP'li Metin Külünk: 'Yolsuzluk iddiaları fırsat, AKP bu arınmayı yapmak zorunda'

AKP'li Metin Külünk: 'Yolsuzluk iddiaları fırsat, AKP bu arınmayı yapmak zorunda'
AKP MKYK üyesi Metin Külünk, Sedat Peker'in rüşvet iddialarının ardından "Yolsuzluk iddiaları fırsat, AKP bu arınmayı yapmak zorunda" dedi.

Sedat Peker'in ortaya attığı yolsuzluk ve rüşvet iddialarına ilişkin tartışma ya, AKP MKYK üyesi Metin Külünk de katıldı.

Metin Külünk, Ankara Masası'nda Fatih Atik’in konuğu oldu.

Külünk'ün açıklamaları şöyle:

"AK PARTİ BU ARINMAYI YAPMAK ZORUNDA"

“Millet şunu istiyor. biz sayın Erdoğan’a güveniyoruz AK Parti hareketinin bu ülkedeki Anadolu insanının vicdanındaki karşılığında daha güçlü vücut bulmasını istiyoruz bunun için de kim varsa bu hareketin içerisinde yanlış yapanın arınmasını istiyorum.

Yani mahalle başkanının sayın Erdoğan’ın toplumun meselelerine ilginin alaka duruşu nasılsa aynı samimiyette bir duruş göstermesini istiyor. Sokak ne istiyor? Bütün bu tartışmaların dışında bir AK Parti istiyor."

"AK Parti bu arınmayı yapabilir mi?” sorusuna da Külünk “Tabii ki yapabilir, Sayın Erdoğan bir kere pratik siyaseti Türkiye’de en iyi okuyan isimlerden birisi. Ak Parti bu arınmayı yapmak zorunda. Başarmak zorundayız. Türkiye’nin buna ihtiyacı var. İnsanlığın buna ihtiyacı var” diye cevap verdi.

Politika