AKP'li Metin Külünk'ten Kılıçdaroğlu'na: 'Haddini bil, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir'

AKP'li Metin Külünk'ten Kılıçdaroğlu'na: 'Haddini bil, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir'
AKP'li Metin Külünk, iktidara yönelik yeni iddiaları gündeme getiren Kılıçdaroğlu'na "Öyle çıplaksın ki seni ve yakın tarihini meydanda biliyor milletimiz. Her şey aşikâr! Haddini bil KK, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir" diye seslendi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜGVA ve Ensar vakıfları üzerinden ABD'ye 1 milyar TL transfer edildiğini idda etti. CHP lideri dün gece bu açıklamaları yapmadan önce de "Sarı bürokratlar. Sizler devleti, kanun dışı talimatlara uyarak adeta bitkisel hayata soktunuz. Bu süreçte kendinizi de bitirdiniz. Amacım, komaya sokulan bu devleti uyandırmaktır. Sizi bu suç gemisinden indirmek istiyorum. İnin kurtarın kendiniz" demişti.

AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter üzerinden tepki gösterirken Haddini bil KK, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun memurları tehdit ettiğini öne süren Külünk, şunları yazdı:

"KK,Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin memurlarını yine tehdit etmiş. İzzet yoksunları bilmelidirler ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin memuru, sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden emir alır ve devletinden aldığı güçle eşkiyadan ürkmez.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sınırları içinde yaşayan ürkekler, bu ülkenin düşmanlarından medet uman asalaklardır. O asalaklar, bu devletin memuru görünmüş olabilirler ancak hiçbir zaman bu ülkeye memur olmamışlardır.

"Kişi kendinden bilir eli" demişler. Asalaklar ve parazitler, dünyanın bütün canlılarını asalak ve parazit sanırlar. Tehditleri de ancak cirimleri kadardır.

Haydi bakalım! Sen açıkla açıklayacaklarını, bizim senden yana açıklayacak tek bir cümlemiz yok. Neden mi? Öyle çıplaksın ki seni ve yakın tarihini meydanda biliyor milletimiz. Her şey aşikâr! Haddini bil KK, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir."

ekran-resmi-2022-05-25-09-11-56.png

Politika